• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt

Een RVS aanrechtblad op maat voor jouw kookeiland

Een RVS aanrechtblad op maat is de perfecte oplossing voor je keuken met kookeiland. Roestvrij staal geeft je keukeneiland een exclusieve uitstraling en maakt het tot een plek waar het fijn toeven is. Bovendien is er geen fijner materiaal dan RVS om heerlijk uitgebreid op te koken. 

Maximaal kookplezier met een RVS kookeiland

Met een RVS aanrechtblad op maat maak je een statement van je keukeneiland en creëer je maximaal kookplezier. Een RVS kookeiland biedt volop werkruimte en is gemaakt om aan te werken. Bij rvswerkblad.nl laat je jouw ideale werkblad van roestvrij staal op maat maken, wat je wensen ook zijn. Jij kiest de afwerking, de dikte van het roestvrij staal en of er bijvoorbeeld een uitsparing nodig is. Denk ook aan een strakke spoelbak en of je graag een Quooker wilt. Wij doen het ontwerp en maken jouw originele RVS aanrechtblad op maat in onze fabriek. 

Wil je meer dan alleen een RVS werkblad? Wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld met een RVS meubel, maar ook andere materialen zijn mogelijk. Denk aan draaideurkasten, schuifdeurkasten en lades van volkern, multiplex, mdf, spaanplaat, fineer en bamboe. Wat je wens ook is, wij ontwerpen en produceren het voor je op maat.

Laat je inspireren

Een prachtig RVS werkblad voor iedere toepassing

Keukeneiland

Met een luxe RVS aanrechtblad op maat maak je jouw kookeiland tot de eyecatcher van het huis en een heerlijke plek om te toeven.

Wandkeuken

Een RVS werkblad met spoelbak is de perfecte oplossing voor je wandkeuken: het is praktisch en heeft een stijlvolle uitstraling.

Daarom neem jij een RVS-werkblad

  • Met een RVS-werkblad creëer je eersteklas design
  • IJzersterk
  • Makkelijk schoon te maken
  • Lange levensduur
  • Uniek en tijdloos karakter
  • Diverse afwerkingen
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
Door je keuken een roestvast stalen keukenblad te geven, creëer je eersteklas design. Bovendien is RVS een stevig, duurzaam en praktisch materiaal, dat tegen een stootje kan en lang meegaat.

Ruime ervaring in RVS werkbladen

Al ruim 40 jaar maken we roestvrij stalen werkbladen van hoge kwaliteit. Vakmanschap en kwaliteit: dat is waarvoor we staan. Doordat we het hele proces in eigen hand houden, zorgen wij ervoor dat elk RVS werkblad perfect op maat is voor ieder interieur en volledig voldoet aan jou wensen.
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT