• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt

Een RVS keukenblad op maat

Een RVS keukenblad op maat geeft jouw keuken een unieke, tijdloze uitstraling. Minimalistisch, clean en modern of juist robuust, strak en industrieel. Welke stijl je ook wenst voor jouw wandkeuken of kookeiland, een aanrechtblad van RVS  is gemaakt om écht op te werken. Het is niet voor niets dat een RVS keukenblad de nummer 1 keus is van de professionele chef.

Jouw unieke RVS keukenblad op maat ontwerp je zelf

Een RVS keukenblad geeft een boost aan je keuken. Door je keuken een RVS aanrechtblad te geven, creëer je eersteklas, tijdloos en uniek design. Bij rvswerkblad.nl kun je jouw ideale werkblad van RVS op maat laten maken. Jij bepaalt de afwerking en de dikte van het blad, de opstelling en waar de spoelbak komt. Maar ook of je bijvoorbeeld een Quooker erbij wilt en of er een uitsparing nodig is. Wij maken een ontwerp en maken jouw unieke RVS keukenblad op maat in onze fabriek.

Wil je meer dan alleen een RVS aanrechtblad? Wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld met een compleet RVS meubel of een RVS achterwand, maar ook andere materialen zijn mogelijk. Denk aan kasten en lades van volkern, multiplex, mdf, spaanplaat, fineer en bamboe. Wat je wens ook is, wij ontwerpen en produceren het voor je op maat.

Laat je inspireren

Een prachtig RVS keukenblad voor iedere keuken

Keukeneiland

Met een luxe RVS keukenblad op maat maak je jouw kookeiland tot de eyecatcher van het huis en een heerlijke plek om te toeven.

Wandkeuken

Een RVS aanrechtblad met spoelbak is de perfecte oplossing voor je wandkeuken: het is praktisch en heeft een stijlvolle uitstraling.

Daarom neem jij een RVS-werkblad

  • Met een RVS-werkblad creëer je eersteklas design
  • IJzersterk
  • Makkelijk schoon te maken
  • Lange levensduur
  • Uniek en tijdloos karakter
  • Diverse afwerkingen
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
Door je keuken een roestvast stalen keukenblad te geven, creëer je eersteklas design. Bovendien is RVS een stevig, duurzaam en praktisch materiaal, dat tegen een stootje kan en lang meegaat.

Ruime ervaring in RVS werkbladen

Al ruim 40 jaar maken we roestvrij stalen (RVS) werk- en keukenbladen van hoge kwaliteit. Vakmanschap en kwaliteit: dat is waarvoor we staan. Doordat we het hele proces in eigen hand houden, zorgen wij ervoor dat elk RVS werkblad perfect op maat is voor ieder interieur en volledig voldoet aan jou wensen.
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT