• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt

Een RVS werkblad in je interieur

Een RVS werkblad is ideaal in ieder interieur. Denk aan je bijkeuken, wasruimte, werkplek of hobbyruimte. De voordelen van roestvrij staal maken het materiaal heel geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Een RVS werkblad in je interieur geeft een mooie, cleane uitstraling en is bovendien bedoeld om echt op te werken. RVS kan tegen een stootje, is waterbestendig en eenvoudig in onderhoud.

Creëer zelf je unieke RVS werkblad op maat

Bij rvswerkblad.nl sta jij aan het roer en creëer je jouw ideale RVS werkblad voor je interieur op maat volgens jouw wensen. Denk aan een naadloos, clean RVS blad voor je wasruimte of bijkeuken of als perfect werkblad voor je hobbyruimte. Jij bepaalt de afwerking en de dikte van het blad, de opstelling en of je bijvoorbeeld een spoelbak nodig hebt. Wij maken het ontwerp en fabriceren jouw unieke RVS werkblad voor je interieur in onze fabriek. Binnen enkele weken heb je het RVS werkblad op maat in huis.  

Wil je meer dan alleen een RVS werkblad? Wij helpen je graag verder. Bijvoorbeeld met een RVS meubel, ingelaste spoelbak of een RVS achterwand, maar ook andere materialen zijn mogelijk. Denk aan draaideurkasten, schuifdeurkasten en lades van volkern, multiplex, mdf, spaanplaat, fineer en bamboe. Wat je wens ook is, wij ontwerpen en produceren het voor je op maat.

Laat je inspireren

Een prachtig RVS werkblad voor iedere toepassing

Bijkeuken

Een RVS werkblad in je bijkeuken en wasruimte is echt een uitkomst. Het is praktisch, goed schoon te maken en waterbestendig.

Hobbyruimte

Een RVS werktafel is de ideale ondergrond om je hobby’s uit te oefenen. Roestvrij staal is glad, slijtvast en kan tegen een stootje.

Daarom neem jij een RVS-werkblad

  • Met een RVS-werkblad creëer je eersteklas design
  • IJzersterk
  • Makkelijk schoon te maken
  • Lange levensduur
  • Uniek en tijdloos karakter
  • Diverse afwerkingen
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
Door je keuken een roestvast stalen keukenblad te geven, creëer je eersteklas design. Bovendien is RVS een stevig, duurzaam en praktisch materiaal, dat tegen een stootje kan en lang meegaat.

Ruime ervaring in RVS werkbladen

Al ruim 40 jaar maken we roestvrij stalen (RVS) werk- en keukenbladen van hoge kwaliteit. Vakmanschap en kwaliteit: dat is waarvoor we staan. Doordat we het hele proces in eigen hand houden, zorgen wij ervoor dat elk RVS werkblad perfect op maat is voor ieder interieur en volledig voldoet aan jou wensen.
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT