• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt

RVS werkbladen op maat voor iedere toepassing

Een RVS werkblad op maat is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Natuurlijk als perfect werkblad voor je keuken, maar denk ook eens aan outdoor of je interieur. Met RVS creëer je een stijlvol en tijdloos design en profiteer je van tal van voordelen. Roestvrij staal is stevig, duurzaam en praktisch materiaal dat tegen een stootje kan. Bij rvswerkblad.nl ontwerp jij jouw eigen unieke RVS werkblad op maat, voor welke toepassing dan ook. 

Stel je eigen RVS werkblad samen

Jouw ideale RVS werkblad op maat laat je maken bij rvswerkblad.nl. Voor welke toepassing dan ook. Heb je een strak keukenblad nodig of een werkblad voor je buitenkeuken? Of zoek je de ideale werkbank voor je garage of een RVS werkblad voor je bijkeuken? Jij bepaalt de afwerking en de dikte van het blad en de opstelling. Maar ook of je bijvoorbeeld een spoelbak of RVS achterwand wilt en of er een uitsparing nodig is. Wij maken jouw originele RVS werkblad op maat in onze fabriek. Eenvoudig besteld en snel in huis. 

Laat je inspireren

Een prachtig RVS werkblad voor iedere toepassing

Keukens

Met een RVS keukenblad creëer je een strakke en moderne uitstraling in jouw keuken. Bovendien is een RVS werkblad de nummer 1 keus van chefs in de horeca. Een keukenblad van RVS is robuust, duurzaam én heel praktisch.

Outdoor

Een robuust RVS werkblad is de perfecte oplossing voor buiten. Ga jij zelf een buitenkeuken maken of een werkbank in je garage? Een RVS werkblad is robuust, kent een lange levensduur en heeft een mooie strakke uitstraling.

Binnenshuis/interieur

Een RVS werkblad is ideaal in je bijkeuken, wasruimte, werkplek of hobbyruimte. Een RVS werkblad geeft een mooie, cleane uitstraling en is bovendien bedoeld om echt op te werken. RVS is glad, sterk en eenvoudig in onderhoud.

Daarom neem jij een RVS-werkblad

  • Met een RVS-werkblad creëer je eersteklas design
  • IJzersterk
  • Makkelijk schoon te maken
  • Lange levensduur
  • Uniek en tijdloos karakter
  • Diverse afwerkingen
  • Verkrijgbaar in verschillende diktes
Door je keuken een roestvast stalen keukenblad te geven, creëer je eersteklas design. Bovendien is RVS een stevig, duurzaam en praktisch materiaal, dat tegen een stootje kan en lang meegaat.

Ruime ervaring in RVS werkbladen

Al ruim 40 jaar maken we roestvrij stalen (RVS) werk- en keukenbladen van hoge kwaliteit. Vakmanschap en kwaliteit: dat is waarvoor we staan. Doordat we het hele proces in eigen hand houden, zorgen wij ervoor dat elk RVS werkblad perfect op maat is voor ieder interieur en volledig voldoet aan jou wensen.
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT