• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt
07 juni 2022

Opties voor sparingen bij een RVS keukenblad op maat

Een RVS keukenblad heeft veel voordelen. Eén van deze voordelen is dat een RVS keukenblad volledig op maat gemaakt kan worden naar jouw wensen. Ook wanneer het gaat om sparingen is er met RVS veel mogelijk. In dit artikel lees je meer over de opties voor sparingen in jouw op maat gemaakte RVS keukenblad.

Kookplaat uitsparing opbouw: Een uitsparing voor de kookplaat met een rand die op het RVS keukenblad komt te liggen.

Kookplaat uitsparing vlakinbouw: Een uitsparing voor een kookplaat die vlak in het RVS keukenblad wordt ingebouwd. Hierbij past de kookplaat precies in het blad. In tegenstelling tot een opbouw kookplaat kit je bij vlakinbouw de randen af.

Kraan uitsparing: Een kraangat, waardoor de kraan perfect op het werkblad gemonteerd kan worden.

Quooker uitsparing: Een uitsparing voor een Quooker, waardoor deze perfect op het werkblad aansluit.

Zeepdispenser uitsparing: Een uitsparing voor een zeeppompje, zodat deze mooi wordt verwerkt in het werkblad.

Kolomsparing vrije vorm: Een kolomsparing op maat zodat het RVS werkblad bijvoorbeeld om een pilaar heen ingebouwd kan worden.

Sparing schuine zijde: Het afwerken van het RVS aanrechtblad met een niet haakse zijkant. Bijvoorbeeld wanneer de muren niet haaks staan.

Sparing afgeschuinde hoek: Een kleine afschuining van het RVS werkblad om stoten te voorkomen.

Stopcontact uitsparing: Een uitsparing voor een snoer of stopcontact, zoals de Evoline Backflip.

Overige uitsparingen: RVS geeft je de vrijheid om het werkblad van vrijwel elke mogelijke uitsparing te voorzien.

De configurator
In de RVS werkblad configurator kun je een groot deel van deze sparingen ‘toevoegen’ aan je keukenblad. Zodra je beslist om een aankoop te doen, zullen we de exacte afmetingen van de benodigde sparingen bespreken.

Naast uitsparingen kunnen wij het RVS werkblad ook direct van apparatuur voorzien. Denk hierbij aan een kookplaat, een kraan (of Quooker), een zeeppompje en een stopcontact. Kies je hiervoor, dan hoef je ook geen rekening te houden met de grootte van de sparingen. Dit wordt allemaal voor jou geregeld.

Uitsparing gootsteen
Wij maken geen uitsparing voor een gootsteen zonder het keukenblad ook direct van een gootsteen te voorzien. Of met andere woorden: Wil je een RVS werkblad met gootsteen, dan lassen wij deze direct naadloos in.

Direct starten?
In dit artikel lees je meer over de configurator. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om direct te starten met het samenstellen van je RVS werkblad op maat.

Lees meer over:
Of start direct!
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT