• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt
22 april 2022

Welke spoelbak past het best bij een RVS keukenblad op maat?

Voor de RVS werkbladen die we maken gebruiken we RVS spoelbakken van het Nederlandse fabricaat Reginox. Snel leverbaar, goede kwaliteit en 100% gemaakt in Nederland. Bij RVSwerkblad.nl wordt een spoelbak altijd naadloos in je RVS werkblad of RVS keukenblad ingelast. Dit doen we met behulp van onze geavanceerde laser lasrobot. Het grote voordeel hiervan is dat je geen kitnaad achter laat en dus hygiënischer kunt werken. Maar welke type spoelbakken zijn er? In dit artikel leggen we je de kenmerken van de verschillende typen spoelbakken aan je uit.

De afmetingen worden weergegeven in cm.

Elk type Reginox RVS spoelbak heeft andere unieke kenmerken. Hieronder een kort overzicht van de verschillen per type spoelbak.

New York Serie
De New York serie spoelbakken zijn te herkennen aan de rechte vorm met rechte hoeken. De serie New York kenmerkt zich als een serie met moderne rechte spoelbakken. Deze spoelbakken hebben een minimale afronding voor hygiënisch reinigen. Dit is de enige serie spoelbakken die standaard wordt uitgevoerd met een 3.5 inch gootsteen zeefje met Comfort afvoerplug. De Comfort afvoerplug heeft geen extra naad in de spoelbak en daardoor eenvoudig schoon te houden.

Beschikbare afmetingen: 18x40, 34x40, 40x40 en 50x40.

spoelbak rvswerkblad.nl - New York Serie 50x40

Ohio serie
De Ohio serie spoelbakken hebben een vierkante vorm met ronde hoeken. De Ohio serie biedt de mogelijkheid voor grotere spoelbakken met grotere afrondingen in de hoeken. Deze spoelbakken worden uitgevoerd met een 3.5 inch gootsteen zeefje OKG afvoerplug.

Beschikbare afmetingen: 18x40, 40x40, 50x40 en 80x42.

spoelbak rvswerkblad.nl - Ohio Serie 80x42

IB Serie
De IB serie spoelbakken zijn verkrijgbaar in 3 maten en kenmerken zich als kwalitatief hoogwaardige spoelbakken met grotere afrondingen in de hoeken. De spoelbakken uit deze serie beschikken over een 3.5 inch gootsteen zeefje met OKG afvoerplug.

Beschikbare afmetingen: 18x40, 40x40 en 50x40.

spoelbak rvswerkblad.nl - IB Serie 18x40

L18 Serie
De L18 serie kenmerkt zich als een basic lijn van eenvoudige en goede spoelbakken. Dit is de enige serie met een compleet ronde spoelbak als keuzeoptie met een Comfort afvoerplug. De andere spoelbakken uit deze serie worden geleverd met een 3.5 inch gootsteen zeefje met een OKG afvoerplug. De L18 4035 is de enige spoelbak waarbij de afvoergoot is gecentreerd maar bevindt zich bij deze spoelbak rechtsboven.

Beschikbare afmetingen: diameter van 39cm, 34x40 en 40x35.

spoelbak rvswerkblad.nl - L18 390 comfort

Wat is Reginox?
Al sinds 1976 staat Reginox voor kwaliteit en innovatie in spoelbakken en spoelbladen voor de keuken- en projectmarkt. Reginox is gespecialiseerd in het fabriceren van hoogwaardige spoelbakken en kranen van roestvrij staal. Reginox is een Nederlands merk met vestigingen over de hele wereld. Alle producten van Reginox worden ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in eigen huis in Rijssen (Nederland).

Reginox kijkt altijd goed naar de wensen van consumenten en keukenprofessionals en kiest bewust voor hoogwaardige materialen en technieken. Bovendien wordt er ook gekeken naar duurzaamheid, door zuinig om te gaan met energie en waar mogelijk te kiezen voor recyclebare materialen.


Een project starten?
Wilt u zelf een RVS keukenblad samenstellen met spoelbak? Bekijk onze configurator en geef de wensen van uw project stap voor stap op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Klik HIER om de configurator te starten.

Lees meer over:Of start direct!Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT