• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt
30 mei 2022

Service opties bij RVSwerkblad.nl: Inmeten, leveren en monteren

Stel, je hebt een RVS keukenblad gekocht, maar bij aankomst blijkt het allemaal net niet te passen. Of, je hebt het werkblad gemonteerd, maar na een jaar of 2 heb je toch het gevoel dat het werkblad in beweging komt. Foutje, bedankt.

Om zeker te weten dat alles klopt en goed gaat, kun je het RVS werkblad professioneel laten inmeten en monteren door RVSwerkblad.nl. Ook de levering kunnen wij verzorgen met één van onze eigen vrachtwagens. In dit artikel leggen we uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Inmeten
In de configurator kun je verschillende afmetingen en sparingen doorgeven. Het doel hiervan is dat wij globaal weten wat de bedoeling is en dat jij een globaal beeld van de kosten hebt. Zodra de aanvraag serieus wordt, nemen wij contact op om de definitieve afmetingen en (locaties van de) sparingen door te nemen.

Dit kan een goed moment zijn om gebruik te maken van onze inmeetservice. In dat geval komt onze inmeter/adviseur bij je langs om het RVS werkblad in te meten. Daarnaast kan hij ook meedenken en eventuele adviezen geven, mocht je daar behoefte aan hebben.

Levering
Ongeveer 4 weken na opdracht is het RVS keukenblad klaar. Je kunt er vervolgens voor kiezen om je werkblad (of werkbladen) op te halen bij onze fabriek aan de Dieselstraat 16 in Kampen. Daarnaast kun je er voor kiezen om het RVS werkblad thuis te laten bezorgen. In dat geval gaat het blad (of de bladen) mee met onze vrachtwagen. In overleg wordt er dan een bezorgmoment ingepland.

Door onze ervaring met complexe bladen en projecten weet je zeker dat het werkblad veilig en in perfecte staat bij jou thuis wordt afgeleverd. In sommige gevallen maken we zelfs gebruik van gespecialiseerde transportbedrijven.

Montage
Voordat het grote genieten begint, moet het RVS werkblad eerst gemonteerd worden. Doe je dit zelf, dan kun je bij ons eventueel lijmkit bestellen. Kies je voor de montage service, dan komt onze monteur langs en zal hij het keukenblad monteren. In dat geval vindt de montage direct na levering plaats.

Kortom: heb je ons nodig, dan staan we voor je klaar!

Direct starten?
In onze configurator kun je aan de slag met het samenstellen van je eigen RVS werkblad. Je kunt er ook voor kiezen om eerst wat meer informatie te lezen over de configurator. Succes!

Lees meer over:Of start direct!Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT