• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt
04 april 2022

Wat zijn de opties voor een RVS keukenblad met waterkering?

Vroeger waren de meeste keukens voorzien van een RVS werkblad met waterkering. Dit was ideaal om te voorkomen dat het water tijdens de afwas langs de keukenkastjes naar beneden drupte. Tegenwoordig hebben veel keukens een vaatwasser waarmee de praktische functie van een waterkering grotendeels wegvalt.

RVS werkblad met waterkering rondom de spoelbak

Toch zijn er wel degelijk redenen om voor een RVS keukenblad met waterkering te kiezen. Kies je voor een RVS aanrechtblad met spoelbak, dan kan een waterkering rondom de gootsteen of langs de randen van het hele keukenblad een stijlvolle aanvulling zijn. Een RVS keukenblad met waterkering kan ook een zeer praktische oplossing zijn als het werkblad niet altijd waterpas ligt, zoals op een boot.

RVS werkblad op boot met waterkering

Wat de reden ook is, wij bieden je de mogelijkheid om het RVS werkblad van een ingeperste waterkering te voorzien. De diepte van de waterkering is dan 5mm. De standaardopties bestaan uit een waterkering rondom de spoelbak of langs de randen van het volledige werkblad. Leg je vraagstelling bij ons neer en wij komen met een passende oplossing.

RVS werkblad met waterkering rondom spoelbak

Overweeg je om een RVS werk- of keukenblad aan te schaffen, klik dan HIER om gebruik te maken van onze configurator. Met deze tool kun je geheel vrijblijvend je eigen werkblad samenstellen en een offerte aanvragen. Denk je er over na om ook een waterkering aan je werkblad toe te voegen, klik dan HIER en stuur ons een mail om de opties te bespreken!

RVS werkblad met waterkering rondom gootsteen

Lees meer over:Of start direct!
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT