• Snel en vertrouwd besteld
  • Korte levertijd
  • Op maat gemaakt
26 april 2022

Het aankooptraject bij RVSwerkblad.nl in 7 stappen

Het aankooptraject van een nieuw werkblad is vaak toch wat ingewikkelder dan het doen van de wekelijkse boodschappen. Ook gaan er vaak enkele weken of maanden voorbij voordat de aankoop definitief rond is. Om het overzichtelijk te houden leggen we je in dit artikel graag uit hoe RVSwerkblad.nl dit traject heeft vormgegeven.

Stap 1: Zet je wensen (digitaal) op papier
Bij RVSwerkblad.nl bieden we je 2 makkelijke manieren om je wensen aan ons kenbaar te maken: via de configurator of via het opsturen van een tekening. In de configurator kun je het RVS werkblad van allerlei specificaties voorzien. Denk hierbij aan dingen als afmetingen, randdikte(s), sparingen, wel of geen spoelbak(ken), wel of geen opstaande rand(en) en ga zo maar door. Zodra je een configuratie opstuurt krijg je binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte via de mail. Stuur je een tekening op, dan krijg je binnen enkele dagen een offerte.

Stap 2: Maak de specificaties definitief
Zodra je de offerte via de mail hebt binnengekregen, kun je deze goedkeuren of afwijzen. Als er vragen zijn of als je verschillende specificaties nog wat verder wilt toelichten kun je ons altijd een mailtje sturen. In overleg stellen we dan een definitieve offerte op. Wil je het product graag met eigen ogen zien, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of vraag monsters aan van de verschillende RVS afwerkingen.

(Stap 2b: Laat het RVS werkblad inmeten)
Eventueel kun je in deze fase ook gebruik maken van onze professionele inmeetservice. Kies je hiervoor, dan komt onze inmeter/adviseur langs om het RVS werkblad in te meten. Tegelijk kan hij ook meedenken en advies geven, mocht je daar behoefte aan hebben.

Stap 3: Tijd voor de (eerste) betaling
Voordat wij een tekening maken voor onze productiemedewerkers is het tijd voor de betaling. Dit kan een deel van de totale kosten zijn maar ook het totaalbedrag. Betalen achteraf is niet mogelijk omdat het bij RVSwerkblad.nl om maatwerk gaat.

Stap 4: Controle van de definitieve tekening
Nadat de (deel)betaling binnen is gaat onze tekenkamer aan de slag met de productietekening. Mocht het nodig zijn dan is dit het allerlaatste moment waarop je nog een minimale wijziging kunt doorgeven. Bijvoorbeeld een kleine wijziging van de exacte locatie van de spoelbak. Zodra de productietekening klaar is vindt de definitieve controle plaats.

Stap 5: Betaalmoment & Afspraken
De tekening is klaar en het werkblad kan in productie. Zodra de volledige betaling is gedaan wordt jouw RVS werkblad opgenomen in de productieplanning. Afhankelijk van je keuze voor zelf ophalen of bezorgen maken we in deze periode ook afspraken over de definitieve leverdatum.

Stap 6: Productie, Oplevering & Montage
Onze vakmensen gaan aan de slag om van de productietekening werkelijkheid te maken. Ongeveer 4 weken na opdracht is jouw RVS werkblad klaar. Rond deze tijd spreken we samen af op welk dagdeel het RVS werkblad kan worden opgehaald of afgeleverd. Hierbij kijken we naar jouw voorkeuren en het schema van onze chauffeur (en monteurs).

Stap 7: Genieten
Het lange wachten is voorbij en het genieten kan beginnen. Je zelf samengestelde RVS werkblad is gereed voor gebruik. Wij hopen van harte dat je er jaren lang plezier aan gaat beleven. (En stiekem hopen we ook op een leuke review voor onze site).

Direct aan de slag?
Wil je direct starten met de configurator, klik dan HIER. Wil je een eigen tekening opsturen, klik dan HIER. Voor het aanvragen van monsters, klik HIER. Wij van RVSwerkblad.nl wensen je veel succes en plezier toe bij de zoektocht en realisatie van jouw droomwerkblad. Hopelijk tot ziens!

Lees meer over:Of start direct!
Webdesign: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment: Exitus-ICT